How the moon holds you..

Posted by

“Feel how the moon holds your chest,
and supports you when you experience
yet another pain in your heart.

(Caroline S’Jegers)

In de huidige tijden van diepe chaos en verandering, is het belangrijker dan ooit om ons te verbinden met al wat ‘natuur’ is: de aarde, ons lichaam, onze waarheid en de taal van de symboliek.

We komen ‘samen’ via het online zoom platform om te delen, te raken en geraakt te worden, te bewegen en bewogen te worden, en te verdiepen vanuit onze vrouwelijke essentie. Het verloop van deze ochtend gebeurt organisch en vloeiend. Na een opwarming van ons lichaam via dans en muziek, krijgen we de kans om te delen wat in ons leeft via stilte, gedichten, een verhaal, een droom, … . We luisteren en nodigen het niet-weten uit.

“Everything is beautiful and I am so sad.
This is how the heart makes a duet of
wonder and grief.”

(Mark Nepo)

Vanuit de duisternis van het nieuwe maanlicht, gaan we in contact met de wonderen én de pijnen die ons raken. In deze tijden van van diepe donkerte, vragen velen van ons zich af: hoe kan ik dienen?

Welkom aan alle vrouwen voor deze online nieuwe maancirkel onder begeleiding van bewegingsfluisterares Caroline S’Jegers.

Datum: donderdagochtend 23 april (11-12u30)

Inschrijven via deze link: https://forms.gle/CxfsHkGGhZxgusuA6.

Donatie is van harte welkom (adviesprijs: 5-15 euro) via Paypal (paypal.me/carolinesjegers) of bankrekening (via mail). Laat geld je er niet van weerhouden om deel te nemen aan deze online cirkel. 10% van de inkomsten wordt gedoneerd aan een organisatie die kwetsbare groepen ondersteunt in deze uitdagende tijden.

Bij vragen, stuur me gerust een mail: contact@carolinesjegers.com!

***

Hier de praktische informatie voor onze online ont-moeting:

* We gebruiken Zoom voor ons online evenement. Zoomen via je computer geeft een beter geluid dan via je smartphone (en op voorhand op te laden via de zoom-app!) Sluit indien mogelijk uw computer of telefoon aan op een extern geluidssysteem.
* Om elke deelnemer een ondersteunende ruimte te garanderen, vragen we om geen foto’s te maken of muziek op te zoeken (je kunt me nadien altijd vragen naar muziek).
* Maak ruimte in je huis voor beweging en bezinning. Draag comfortabele kleding en serveer jezelf water of thee.
* Jouw aanwezigheid is een geschenk, dus vraag ik je om op tijd te komen en tot het einde te blijven (als je kan). Zorg ervoor dat je jezelf voor, tijdens en na de dans de tijd en de ruimte geeft om te vertragen en tot rust te komen.
* Bij Zoom heb je de keuze om je camera aan of uit te zetten. Op specifieke momenten van onze bijeenkomst zal ik aan je vragen om je camera aan te zetten. Elkaar zien helpt bij het creëren van verbinding.
* Je kan je naam en locatie onder je video schrijven door op de drie stippen te klikken. Gebruik de chat om vragen te stellen (bijvoorbeeld over technische ondersteuning).
* Je kan je ervaringen met de groep delen door je microfoon aan te zetten (die staat gedempt bij het binnenkomen van de zoom ruimte).