Solar Soiree * Carrie Tree in concert

Posted by

SOLAR SOIREE * CARRIE TREE IN CONCERT!

  • 8 JUNI 2017 – Oogstgoed CSA (near Ghent)
  • 9 JUNI 2017 – De Weegbree (near Mechelen)

Solar Soiree zijn intieme concerten op groene en inspirerende locaties. Solar Soiree is een samenwerking van ícaro en Ecomanus. De concerten worden volledig gepowered door AuRoRa, onze mobiele zonne-generator, de nieuwste creatie van Ecomanus!

Voor ons eerste Solar Soiree tournee komt Carrie Tree ons beroeren met haar bezielende muziek. Het eerste concert vindt plaats op donderdag 8 juni naast de groententuin van Oogstgoed CSA Gentbrugge en het tweede concert naast prachtige permacultuurtuin van leefgemeenschap De Weegbree (nabij Mechelen). De avonden worden afgesloten met een potluck, gezelligheid én een warm kampvuur onder de sterrenhemel. Van harte welkom!

★ CARRIE TREE ★
Zielsverwarmende melodieën met poëtische lyrics die je hart vervullen op de golven van magie!

“One of the most natural voices you may ever hear.”

De uit Brighton stammende zangeres en songschrijfster Carrie Tree staat bekend voor haar puur poëtische teksten en diep-rakende stem. Zo werkte ze in het verleden samen met folksterren als Damien Rice en Ben Taylor, debuteerde in 2009 met haar album “The Kitchen Table” en trok daarna naar Zuid-Afrika voor de opname van haar tweede plaat “Home To The Invisible”. Bij de opname van deze plaat werd Carrie Tree in de Zuid-Afrikaanse studio bijgestaan door leden van ‘Ladysmith Black Mambazo’ en van de vroegere begeleidingsband van zangeres Miriam Makeba.

Carrie Tree is zeer begaan met de problematiek van de mensenrechten, de opwarming van de aarde en de ontbossing van het Regenwoud. In zowat elk interview vertelt ze haar eerlijke mening over het onrecht dat de mens en de natuur wordt aangedaan. Ook haar liedjes worden gebruikt om deze mistoestanden in de wereld aan te klagen.

Dit concert zal je hart verwarmen, je ziel beroeren en je hele lijf doen meegenieten van magie.

Luister naar Carrie Tree: www.carrietree.co.uk.

★ SOLAR ENERGY ★

Met AuRoRa, de mobiele zonne remorque wordt dit concert volledig gevoed door zonne-energie. Fluisterstil en vol van zon versterkt AuRoRa de hemelse klanken van dit intieme concert.

★ PROGRAMMA ★

19u: Welkom met een thee’tje (neem gerust iets lekkers mee om te knabbelen en te drinken, dan kunnen we na het optreden genieten van een heerlijke potluck!)
20u: Concert met CARRIE TREE
22u: Nagenieten bij het vuur met een hapje en een babbeltje

★ PRAKTISCH ★

Data, locaties & Facebook:

  • 8 juni 2017 – Oogstgoed CSA – Jan Van Alebroeckdreef – Gentbrugge * link: www.facebook.com/events/130007387551551
  • 9 juni 2017 – De Weegbree – Hoogstraat 64 – 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver * link: www.facebook.com/events/1383158678410937

Inkom: 12 euro (inschrijven niet nodig!)

★ ORGANISATIE ★
Dit concert is een samenwerking van:
* De Weegbree – www.deweegbree.be
* ícaro – www.carolinesjegers.com
* Ecomanus – www.ecomanus.be

***

(English version)
Solar Soiree are intimate concerts in green and inspiring locations. Solar Soiree is a collaboration of ícaro and Ecomanus. The concerts are fully powered by AuRoRa, our mobile solar generator, Ecomanus’ newest creation!
 
For our first Solar Soiree tour, Carrie Tree will be touching us with her magical music. The evenings ends with a potluck, sweet connections and a warm campfire under the stars. Our location for this exclusive events: the beautiful gardens of Oogstgoed CSA (Gentbrugge) and of De Weegbree (near Mechelen).