SOUL 4 KIDS

Posted by

Soul 4 Kids (in English)

I give private movement expression coaching sessions to kids and youngsters – both individual and in group. It is very beautiful to witness their process of growth, especially given the fact that their willingness to grow and spark is huge. I see it as a part of my mission to guide them on their way to authenticity and empowerment. For more information, please contact me!

 

Soul 4 Kids (in Nederlands)

Ik geef bewegings- en spelcoaching aan kinderen en jongeren in mijn praktijk. Het is prachtig om te zien hoe bereid kinderen zijn om te groeien en om ten volle in hun essentie te blijven – wat er ook om hen heen gebeurt. Tegelijkertijd zijn ze erg kwetsbaar, en ervaren ze een diepe nood aan begrip, ondersteuning en acceptatie van hun eigen tocht. In mijn praktijk komen vooral kinderen die hooggevoelig zijn, die een enorme nood hebben aan liefde (vaak verstopt achter angst, verwarring of woede), en die de wereld om hen heen niet zo goed begrijpen. Ik zie het als een deel van mijn missie om hen te begeleiden via stem, muziek, dans, theater, verhalen, beweging, ademhaling en oefeningen in de natuur.